Nyhedsbrev
Dosispakket medicin

Dosispakket medicin

Har du svært ved at holde styr på din medicin? Glemmer du nogen gange at tage den? Skal du tage mange forskellige lægemidler? Det kan apoteket hjælpe dig med.

Det kan være svært at holde styr på sin medicin, især hvis man får flere forskellige slags, der skal tages på forskellige tidspunkter af dagen. Apoteket kan pakke medicinen i engangsposer og gøre din hverdag nemmere.

Den bedste virkning af din medicin får du, når du tager den i netop de doser og på de tidspunkter, lægen har anvist. Apoteket kan pakke din medicin for dig i hygiejniske engangsposer (dosispakker), så du får den rette medicin i det rette antal og på det rette tidspunkt. Medicinen er delt op i de doser, som du skal have i løbet af dagen.
Morgenmedicinen, middagsmidicinen, aftensmedicinen og medicin til natten er pakket lige klar til indtagelse.

På hver dosispakke står dit navn og det tidspunkt og den dato, du skal tage medicinen. På hver dosispakke er også angivet hvilken medicin, der er i dosispakken. Dosispakkernes bagside er gennemsigtig, så du kan se, hvordan din medicin ser ud.

Din læge kan ordinere dosispakning og du kan også selv henvende dig på apoteket. Du betaler den billigste stykpris for det antal tabletter, der er i dosispakningerne og et gebyr for selve pakningen.Du får sygesikringstilskud til dosispakning, hvis det er lægeordineret.Der udleveres kun medicin til 14 dages forbrug. Du slipper således for uoverskuelige medicin lagre derhjemme, både af medicin som du rent faktisk bruger, men også af medicin du måske er stoppet med for længe siden. Skal du på ferie m.m. kan apoteket udlevere dosispakker for en længere periode, men dog højst til en måneds forbrug. Kom ind og få en snak med de ansvarlige for dosisdispensering, og få en brochure om dosispakket medicin.

as

Dine oplysninger